"Je bent uniek, zoals je bent."

Wie zijn wij?

Hoi, hoi, ik ben Monique Houben

Als mens ben ik naar de Aarde gekomen om hier mee te werken aan het Kosmisch Plan. De wereld tussen Hemel en Aarde voor mijzelf en voor de ander te ontsluiten en tastbaar te maken. Dat doe ik in mijn dagelijkse leven, in mijn praktijk en in de 'innerlijk treffen' bijeenkomsten van Ik Ben Natuur. Vanuit mijn natuurlijke Zijn, vanuit mijn liefdesveld, vind ik het heerlijk om met mensen af te stemmen op de kern van ons wezen, de reis naar binnen te ondernemen en door transformatie- en helingsprocessen te gaan. Dit met als doel om volledig vanuit je eigen kracht en innerlijke hart flow te leven en te beseffen dat ieder van ons een Goddelijk wezen is met ongekende mogelijkheden en kwaliteiten. 

Op mijn eigen website www.zonnebloom.nl en www.zielsprogressie.nl vind je meer over mijn bezigheden, kwaliteiten en mogelijkheden. 

Hoi, hoi. ik ben Eugène Luijten

Van nature voel ik diep van binnen dat het dat is waarom wij hier op Aarde zijn. Een geweldloos volledig zuiver mens zijn.  Maar hoe doe je dat? Het is de roep om in al zijn kwetsbaarheid in contact te staan met je vrije ziel, je unieke ZELF en thuis te komen in de veilige woonkamer van je hart, de bron van ons bestaan. Dat doe ik in mijn dagelijks leven, in mijn Zingevingspraktijk en in de 'innerlijk treffen' bijeenkomsten van Ik Ben Natuur. Vanuit mijn krachtveld stem ik liefdevol af op mijn medemens en ga ik een intermenselijke relatie aan, waardoor innerlijke processen worden aangeraakt, in beweging komen en je intuïtief gaat aanvoelen en te beseffen wat de zin is van je bestaan en hoe je daar betekenis aangeeft. Vier het pure leven geweldloos met jezelf en de ander!

Op mijn eigen website www.eugeneluijten.nl  vind je meer over mijn bezigheden, kwaliteiten en mogelijkheden.

Ontstaansgeschiedenis  'Ik Ben Natuur'

"Toen wij samen op vakantie in Oostenrijk waren en de steile bospaden bewandelden met onze licht gevulde rugzakjes die ons naar de ruwe bergtoppen brachten, gaven we onze ogen goed de kost om in het nu te zijn. Er ontstonden mooie gesprekken tussen ons twee, aangewakkerd door de veerkrachtige natuur, de inspirerende omgeving en de gevleugelde liefde die ons spiritueel en op zielsniveau heeft verbonden. 

We wisten, zonder het te weten van elkaar, dat we samen nog 'iets' zouden gaan ondernemen. Ons bewustzijn hebben we dermate weten te ontwikkelen, dat we toe waren aan de volgende stap. Wat ons beiden raakte is de roerige tijd waarin we leven. De mensen die we ont-moeten naarstig op zoek zijn naar toekomstperspectief, de relatie met zichzelf zijn kwijtgeraakt, stad en land afreizen om langdurige trajecten aan te gaan bij psychologen, coaches, guru's  en telkens hét buiten zichzelf proberen te vinden, terwijl onze innerlijke wijsheid en het bewust-ZIJN zo veilig in onszelf, in onze woonkamer van ons hart ligt opgeborgen. Hét vertrekpunt van ons ZIJN, ons lichtpuntje, de verbinding met hét ZELF, de liefde voor onszelf, dé bron van ons bestaan, van nature dé oorsprong waar we daadwerkelijk vandaan komen. En ja, we zijn zoogdieren, en een volmondig JA, we zijn natuur, jij bent natuur en zo geschiedde het ontstaan van...Ik Ben Natuur!             

Voel je welkom, mooi mens! Kom staan!"

Liefs Monique en Eugène