Nieuws


Wegens succes wordt 'De Gouden Cirkel' herhaald. Locatie, datum en tijdstip volgt spoedig!

Gouden Cirkels

 

In een veilige setting van de Gouden Cirkels inspireren we elkaar en kunnen we gevoelige thema's die ons in het dagelijks leven bezighouden, samen delen. Je staat er niet meer alleen voor!

We leven nu eenmaal in een bijzondere tijd en het roept om één-heid en daadkracht om een Nieuwe Hart-gedragen Wereld te creëren. Genoeg is genoeg. De waanzin moet stoppen. Wij hebben Goud in handen! Wij gaan staan! 

Doe je mee?

 

Gouden Licht

 

Onze gezamenlijke opdracht is om het Gouden Licht over heel Nederland te verspreiden. Wij gaan ons verbinden met alle Gouden Cirkels en alle andere prachtige initiatieven, die vanuit individuele kwaliteiten en gouden handjes worden opgezet en ook vanuit bewuste groepen. 

 

Gouden Tijdperk

 

Wil je ook zichtbaar zijn in het Gouden Tijdperk, je hier vertrouwd voelen én de verbinding aan gaan met liefdevolle mensen? Door je voornaam, familienaam, woonplaats, mailadres en indien mogelijk je activiteit/ initiatief aan ons door te geven, zul je worden opgenomen in onze database. Hoe meer zielen, hoe meer bewuste mensen zich samenvoegen, des te groter de WIJ. 

Website

 

Wij hopen dit jaar dat de website www.goudentijdperk.nl online gaat komen. Je zult toegang krijgen tot deze website, als je je hebt aangemeld. Op deze website wordt Nederland in kaart gebracht en kun je je gaan verbinden met mensen zoals jij, die vanuit autonomie in vrijheid leven en vol vertrouwen krachtig staan. Vanuit die verbinding kunnen we iets betekenen voor de Nieuwe Vrije Vredige Wereld door het organiseren van allerlei initiatieven waar wij geld niet meer zien als een verdienmodel, maar slechts als een innerlijke gift, zodat WIJ ALLEN in onze eigen unieke creatiekracht kunnen blijven.

 

Nieuwsbrief

 

We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, als je je hebt aangemeld. 

 

Zien we jou bij de volgende Gouden Cirkel of organiseer jij er zelf eentje waar prachtige zielen met elkaar verbinden?  Laat het ons weten, zodat we jouw eigen Gouden Cirkel aan veel mensen kunnen kenbaar maken. Heb je hierover vragen, neem dan via mail contact met ons op. 

 

En ken je iemand in jouw omgeving die ook een liefdevolle verbinding zoekt met mooie zielen? Laat hem/haar zich dan ook aansluiten bij het Gouden Tijdperk.

 

Aan jouw enthousiasme zal het niet liggen. 

 

Vergeet je je niet aan te melden? Meld je aan via wij@goudentijdperk.nl

 

Met vredige groet,

 

Namens de initiatiefnemers van de Gouden Cirkel

Nanco, Eugène en Monique 


 

PS: Het Gouden Tijdperk roept om samen zichtbaar te worden in de Nieuwe Vrije Vredige Wereld waar wij allen geld niet meer zien als een verdienmodel,  maar slechts als een innerlijke gift, zodat we allemaal in onze eigen unieke creatiekracht kunnen blijven.